https://religiousopinions.com
Slider Image

Budova 429

Budova 429 byla zformována

Budova 429 byla vytvořena ve Fayetteville v Severní Karolíně v roce 2000 hlavním zpěvákem / primárním skladatelem Jasonem Royem, zatímco byl ještě na vysoké škole.

Budování 429 členů

  • Jason Roy (hlavní zpěv / kytara / klávesy)
  • Michael Anderson (bicí)
  • Jesse Garcia (kytara, klávesy / vokály na pozadí)
  • Aaron Branch (basové / pozadí vokály))

Dřívější členové

  • Scotty Beshears (basa)
  • Christian Fuhrer (bicí)
  • Paul Bowden (kytara)
  • Saul Johnson (bicí)

Budova 429 Životopis

Pojmenován po činnosti mládežnické skupiny nazvané „429 Challenge“. Budování 429 členů založilo svou službu na Efezským 4:29 a ostatní budovalo prostřednictvím svých slov a hudby. Kapela od začátku intenzivně cestovala a hrála na 100 koncertů svůj první rok.

Kapela byla podepsána na začátku roku Word Records a vydala své první EP, Glory Defined, v roce 2004. Během tří týdnů se hlavní singlová a titulní skladba zařadila na vrchol AC grafu Christian Radio Weekly. Mladá kapela upoutala pozornost fanoušků, kritiků a rozhlasu a v roce 2005 se stala novým umělcem roku Dove Awards. Umělecká síla se trochu zpomalila a po více než deseti letech v oboru se budova 429 stále pracujeme přesčas, abychom zvedli lidi, kteří je slyší.

Budova 429 Diskografie

  • Beze stínu, 2015
  • Nebudeme otřeseni, 2013
  • Poslouchejte zvuk, 2011
  • Budova 429, 2008
  • Glory Defined: To nejlepší z budovy 429, 2008
  • Iris To Iris, 2007
  • Rise, 2006
  • Space In Between Us: Expanded Edition, 2005
  • Vesmír mezi námi, 2004
  • Glory Defined EP: Limited Edition, 2004

Budování 429 Starter Songs

  • "Zpátky ke mně"
  • "Nebojácný"
  • "Volný, uvolnit"
  • "Glory Defined"
  • "Věřím / Ježíš je odpověď"
  • "Teď, když je po všem"
  • "Zpívá přes mě"
  • "Vaše láska jde dál"

Budova 429 Trivia

  • „429 Challenge“ bylo něco, co se Jasonova manželka Cortni účastnila jako dospívající. Pokud někdo ve skupině řekl něco jiného o jiné osobě, dostal varování 429 a musel říct něco hezkého o této osobě, aby zvedl to, co zničila.
  • Kapela před podpisem vydala dvě nezávislá CD a EP: Building 429, Preflight a Flight .
  • „Glory Defined“ byl v roce 2005 jmenován křesťanskou písní BMI.
  • Kapela byla v Mexiku na turné, když Jason zavolal ze svého domovského kostela v Clarksville v Tennessee a požádal ho, aby během vánoční služby vyplnil pastora uctívání. To volání začalo novou kapitolu v jeho životě a přetečení se také filtrovalo do kapely.
  • Budova 429 intenzivně spolupracovala s Food for the Hungry.
  • Christian Songs About One
  • Písně pro lidi, kteří se cítí odděleni od Boha

Budování 429 zpráv

  • Budova 429 je Top Christian Rock Band
  • Budova 429 získala nominaci na Grammy v roce 2014
  • Budova 429 nominována jako nejlepší křesťanská rocková kapela v roce 2012 pro čtenáře Choice Awards
  • "Vesmír mezi námi" - Křesťanská píseň týdne 8. srpna 2005
Lydia: Prodejce Purple v knize Skutků

Lydia: Prodejce Purple v knize Skutků

Co Ježíš dělal, než přišel na Zemi?

Co Ježíš dělal, než přišel na Zemi?

Je hvězdná projekce skutečná?

Je hvězdná projekce skutečná?