https://religiousopinions.com
Slider Image

Jump5 - Christian Tween Band

Členové Jump5

  • Brandon Hargest - narozen 17. března 1987
  • Brittany Hargest - narozena 2. srpna 1988
  • Chris Fedun - narozen 14. června 1986
  • Lesley Moore - narozen 15. října 1986

Životopis Jump5 - raná léta

Jump5 zasáhl vzduchové vlny v roce 2001 jako „rodinná alternativa k sexuální náctileté popové scéně, která se hraje na vlnách po celé zemi“. Bratr a sestra Brandon a Brittany Hargest spolu se svými dlouholetými přáteli Lesley Mooreem, Libby Hodgesem a Chrisem Fedunem se rychle stali fenoménem dospívání známým jako Jump5.

Po pouhých třech letech a tuně úspěchu se skupina, když Libby opustil kapelu, zmenšila. Zbytek skupiny pokračoval kupředu jako „idoly mladistvých“, ale s rozdílem ...

"Po celou dobu, " řekl Brandon v tiskové zprávě, "chtěli jsme dělat víc, než jen bavit lidi; chtěli jsme jim také pomoci."

Jump5 se rozhodl dát mladým a mladistvým, co chtějí, aniž by obětovali to, co potřebují zdravé, pozitivní zprávy o tom, že jsou věrní sobě, respektují a přijímají ostatní a užívají si života, který musí nabídnout. Krása toho byla (a stále je), že se nikdy nemuseli sklouznout k nošení skromných šatů nebo k tomu, aby se do obrazu dostali populární sexuální proudy.

Jump5 Hits the Mainstream

Být schopen překročit hranice, které jsou obvykle spojeny s křesťanskými hudebníky, umožnil Jump5 vystoupit před miliony, vystoupení na Nickelodeonu, ABC Christmas Morning s Regis a Kelly tři roky v řadě, dvě procházky na CBS Early Show, vystoupení na Crystal Cathedral, PTL a Disney Channel. Na hlavních pódiích jsou „doma“ jako v menších kostelech.

Čtyři písně Jump5 přistály na hlavních filmech ( The Lizzie McGuire Movie, Sleepover, Ella Enchanted, Brother Bear ) a představení prezidenta George W. Bushe v Bílém domě završuje působivý životopis pro každého ... a jsou pouze dospívající!

"Milujeme tento život a nechtěli bychom si nechat ujít tyto příležitosti, které máme právě teď, " říká Brandon. "Bavíme se s tím." Myslíme si, že je to výbuch! Nic bychom nezměnili

Jump5 říká sbohem

V polovině roku 2007, Jump 5 oznámil, že na podzim provedou rozloučenou turné, než začnou s jejich dospělými životy. V rozhovoru s Christian Today Chris sdílel, že se přestěhoval do Kalifornie, aby studoval herectví a pokračoval v tanci a tvorbě hudby. Leslie, která je ve škole v Nashvillu, oznámila, že je zasnoubená a že duo a sestra duo Brandon a Brittany řekli tazateli Courtney Lee, že zůstanou v hudbě prostřednictvím své vlastní kapely GUEST.

Tak kde jsou teď?

Poté, co vyrostli v centru pozornosti a poté odešli, se fanoušci často divili, co se stalo s dětmi, které byly kdysi skokem 5.

Brandon Hargest - Poté, co dokončil vysokou školu a krátce vytvořil skupinu nazvanou „host“ se svou sestrou, ranBrandon strávil prvních pět let poté, co kapela odešla do práce v hudebním průmyslu. Zastával pozice jako silniční manažer, rozhlasový promotér a rezervační agent. Od té doby pracoval jako energetický auditor / datový analytik, spoluvlastnil společnost v oblasti sociálních médií a poté odešel do prodeje. V roce 2016, když nepomáhá zákazníkům Apple jako expert, produkuje hudbu ve studiu Split Fusion Studios.

Brittany Hargest - Po skoku 5 a „hostu“ podepsalo Brittany s SoulStride Records a v roce 2011 vydalo jeden sólový projekt Love All The Way (Koupit od Amazonu). V roce 2015 otevřela spolu se zbytkem rodiny (včetně Brandona) The Hargest Academy of Performing Arts in Franklin, Tennessee.

Chris Fedum - Chris zůstal v zábavním průmyslu a vytvořil MicUp Fedun Productions a Written Soul Music. V roce 2007 se objevil v Dance of the Dead, komedie zombie natočená samostatně, která hrála roli Prom King. “

Lesley Moore - Lesley se oženil s Danielem Sawyer inem 2009 a oba měli holčičku, McKinley Mae, 2012in 2012.

Přejít 5 Diskografie

  • Ahoj a sbohem - 2007
  • Rock This Christmas - 2005
  • Svítící hvězda - 2005
  • The Best of Jump5 - 2005
  • Snění v barvě - 2004
  • Mix It Up - 2004
  • Accelerate - 2003
  • Celá radost na světě - 2002
  • Po celou dobu na světě - 2002
  • Jump5 - 2001

Jump 5 Fun & Trivia

  • Děti v křesťanské hudbě
  • Kapela prodala více než 1 milion kusů
  • Skok 5 vystupoval pro prezidenta George W. Bushe v Bílém domě
  • Měli své singly na několika filmových a televizních zvukových doprovodech, včetně Beauty and the Beast, Brother Bear, Ella Enchanted, Lilo and Stitch, Sleepover a L Lizzie McGuire Movie

Řemesla pro Beltane Sabbat

Řemesla pro Beltane Sabbat

Oblíbená hindská dětská jména pro dívky

Oblíbená hindská dětská jména pro dívky

Náboženství v Laosu

Náboženství v Laosu