https://religiousopinions.com
Slider Image

Životopis Mary Mary

Mary Mary se utvořila

Jejich debutové album na Columbii vyšlo v roce 2000.

Mary Mary - raná léta

Sestry Erica a Tina Atkins, narozené dva roky od sebe, vyrostly zpíváním v církevních sborech. Hudba byla vždy jejich snem, takže se oba zapsali na El Camino College, aby studovali hlas. Ve svých raných 20 letech cestovali s putovní evangelijní show Michael Matthews z roku 1995, mami, omlouvám se a oba v následujících letech cestovali jako záložní zpěváky pro několik populárních umělců R&B.

Mary Mary - velký zlom

Producent Warryn Campbell (kterého se Erica v roce 2001 oženil) jim pomohl získat jejich talent před EMI Music a byla podepsána smlouva o publikování. Jejich písně byly brzy slyšet na hlavních filmových soundtrackech pro dr. Dolittlea a prince Egypta a také na albech umělců jako Yolanda Adams, 702 a Robin S.

Síla jejich talentu se rychle projevila i v pěvecké aréně a Columbia Records je podepsala v nahrávací smlouvě v roce 2000. Jejich debutové album, vděčný, zasáhlo obchody v květnu a bylo 23. srpna 2000 v RIAA Certified Gold, platina v prosinci 17. 2001. V roce 2000 vyhrál GRAMMY Best Contemporary Soul Gospel Album a Dove Urban Album roku 2001.

Ze scény na malou obrazovku

29. března 2012 se fanoušci naladili na televizi WE, aby viděli, jak Erica a Tina debutují vlastní týdenní televizní show. Mary Mary se věnuje divákům v zákulisí, kde sestry vyvažují práci, rodinu, vztahy a život obecně. “

Erica jde sólo

Pověsti o rozpadu začaly tvrdě a těžce bít v prosinci 2012. V lednu 2013 sestry sdělily Essence.com, že to není rozchod, je to jen přestávka, protože byly „připojeny k bokům“. po dobu 12 let a potřeboval čas na přehodnocení svých životů. Erica se chtěla věnovat sólové kariéře a Tina chtěla čas od reflektorů na cestování a odpočinek (když nefilmovala show). Ujistili každého, že bez ohledu na to, co se stane s hudbou nebo televizní show, jsou a vždy budou sestry, které se navzájem milují.

Diskografie Mary Mary

  • Je to osobní - 2015 - sólový projekt Tiny Campbell
  • Nápověda 2.0 - 2015 od Erica Campbell
  • Nápověda - 2014 - sólový projekt Erica Campbell
  • Go Get It, 2012
  • Něco velkého, 2011
  • The Sound, 2008
  • Mary Mary Christmas, 2006
  • Mary Mary, 2005 (Certified RIAA Gold 12/15/2005)
  • Incredible, 2002 (Certified RIAA Gold 09/30/2003)
  • Vděčný, 2000

Mary Mary se také objevila na ...

  • WOW Gospel 2014
  • WOW Gospel 2012
  • WOW Gospel 2011
  • WOW Gospel 2010
  • WOW Gospel 2009
  • WOW Gospel 2008
  • WOW Gospel 2007
  • WOW Gospel 2006
  • WOW Gospel 2003
  • WOW Gospel 2001

Mary Mary Starter Songs:

  • "Největší, největší věc"
  • "Sedět se mnou"
  • "Něco velkého"
  • "Přežít"
  • "The Real Party (Trevon's Birthday)"

Ceny Mary Mary

Ocenění čtenářů

  • Nejlepší umělec městského evangelia - 2012
  • Nejlepší umělec městského evangelia - 2011

American Music Awards

  • Oblíbený současný inspirativní umělec - 2009
  • Oblíbený inspirativní / křesťanský současný umělec - 2005

Ceny ASCAP

  • Cena Zlaté poznámky - 2011

BET Awards

  • Nejlepší umělec evangelia - 2013
  • Nejlepší umělec evangelia - 2011
  • Nejlepší umělec evangelia - 2009

Dove Awards

  • Urban nahraná píseň roku "Vstaň" - 2009
  • Současné evangelijní album roku Mary Mary - 2006
  • Urban nahraná píseň roku "Tanec, Tanec, Tanec" - 2004
  • Současné evangelium zaznamenané písně roku "The Morning" - 2003
  • Urban nahraná píseň roku "Děkuji" s Kirkem Franklinem - 2002
  • Městské album roku vděčné - 2001
  • Urban nahraná píseň roku "Okovy (Chvála ti)" - 2001

Ceny Grammy

  • Nejlepší nápověda k albu evangelia (Erica Campbell) - 2015
  • Nejlepší píseň evangelia "Go Get It" - 2013
  • Nejlepší evangelijní píseň "God In Me" - 2010
  • Nejlepší výkon evangelia "Vstaň" - 2009
  • Nejlepší současné album duše evangelia vděčné - 2000

Ocenění MOBO

  • Nejlepší evangelijní zákon - 2001
  • Nejlepší evangelijní zákon - 2000

NAACP Image Awards

  • Vynikající píseň "Bůh ve mně" - 2010
  • Vynikající umělec evangelia (tradiční nebo současný) - 2009

Soul Train Lady of Soul Awards

  • Nejlepší vděčné album evangelia - 2001

Hvězdné ceny

  • Skupina Duo roku - 2013
  • Současná skupina / Duo roku - 2013
  • Současné CD roku Go It It - 2013
  • Urban / Inspirativní singl nebo představení roku „Go Get It“ - 2013
  • Speciální disk CD roku Go Get It - 2013
  • Hudební video roku - krátký formát „Go Get It“ - 2013
  • Současná skupina Duo roku - 2010
  • Skupina Duo roku - 2010
  • Píseň roku "Bůh ve mně" - 2010
  • Urban / Inspirativní singl / představení roku "Bůh ve mně" - 2010
  • Urban / Inspirativní singl / představení roku "Nebe" - 2006
  • Současná skupina Duo roku - 2004
  • Skupina Duo roku - 2001
  • Nový umělec roku - 2001
  • Současné CD roku vděčné - 2001
  • Současná skupina Duo roku - 2001

Mary Mary Novinky:

  • Mary Mary dostane 6 hvězdných kývnutí za rok 2013
  • Mary Mary dostane 2 GRAMMY kývne na rok 2013
  • Mary Mary dostane 2 GRAMMY kývne na rok 2012
  • Nejlepší křesťanská alba - březen 2011
  • Christian Music Awards BMI - 2010
  • Top 20 křesťanských písní roku 2009
  • Top 10 křesťanských alb prodaných v roce 2005
  • Nejlepší Urban Gospel Albums

Mary Mary Extras:

  • Videa z městského evangelia
  • Křesťanské písně o Bohu
  • Křesťanské svatební písně a milostné písně
  • Top 10 verzí "O Come, All Ye Faithful"
Jak si vyrobit tašku s tarotovou kartou

Jak si vyrobit tašku s tarotovou kartou

Co je Boží svatost?

Co je Boží svatost?

Jaká je definice zlého v Bibli?

Jaká je definice zlého v Bibli?