https://religiousopinions.com
Slider Image

Matthew West Životopis

Matthew West Born

25. dubna 1977 jako Matthew Joseph West v Chicagu, Illinois.

Matthew West Citace

"Jde o to, oblékat se, chodit do kostela, hodit dvacet do obětní desky, všechny tyto věci jsou v pořádku a dobré, ale to vás neudělá z křesťana."

Z rozhovoru About.com 2009 s Kim Jones

Matthew West Raná léta

Matthew West, vyrůstající na předměstí Chicaga, měl dvě vášně ... baseball a hudbu. Hrál baseball na střední škole a byl kapitánem jeho týmu jako senior. Získal čtyřleté hudební stipendium na Millikin University v Illinois a promoval v roce 1999. Krátce po ukončení studia ho Word Music podepsal se smlouvou na skladbu písní.

Jump5, Rachael Lampa a Salvador všichni nahráli jeho hudbu a West uspokojil svou vlastní potřebu hrát hraním na vysokých školách a kostelech. Nahrál demo av roce 2002 ho Universal South pozval na schůzku.

Matthew West Podepsáno:

Několik dní před schůzkou se štítkem se West zamkl ze svého domu. Pokusil se otevřít okno, aby se dostal dovnitř, ale jeho ruka sklouzla a prošla sklem. Těžké krvácení způsobilo, že se dostal do šokového stavu. Stavební dělníci zjistili, že se zhroutil na ulici a dostal ho do nemocnice. O pět dní později se probudil ke zprávám, které lékaři cítili, že už nikdy nebude hrát. O tři měsíce později fyzikální terapie hrál znovu a plně se zotavil. Nabídka s Universal South byla stále otevřená a Happy, jeho debutové vydání, zasáhl obchody v roce 2004.

Matthew West získává nový štítek

Po dvou vydáních s Universal South a opětovném vydání svého dema jako celovečerního projektu West přešel na Sparrow Records. Byly vytvořeny plány zasáhnout studio zcela novými písněmi a koncerty byly rezervovány všude. Když však Matthew ztratil hlas, všechno se zastavilo a bylo mu řečeno, že na hlasivkách má cévní polyp a krvácející krevní cévy. Jediné ošetření, které by mu dalo šanci znovu zpívat, byly dva měsíce úplného ticha a operace.

Věci ztmavly a West řekl, že je na nejistém místě. Jeho víra mu však nedovolila zůstat tam příliš dlouho. Na konci jeho uzdravení se mu vrátil hlas, jeho víra byla silná a jeho kariéra byla na dobré cestě. Něco na to, jeho první projekt Sparrow, vydaný v roce 2008 a hlavní singl "The Motions" se stal hitem č. 1.

Diskografie Matthew West:

  • Live Forever, 2015
  • Do světla, 2012
  • Srdce Vánoc, 2011
  • Příběh vašeho života, 2010
  • Něco na to, 2008
  • Sellout, 2006
  • Historie, 2005
  • Happy, 2004

Matthew West Starter Songs:

  • „Přítel na světě“
  • "Vím, že jsi tam"
  • "Uložit místo pro mě"
  • „Jsi všechno“
  • "Život uvnitř tebe"

Matthew West Extras:

  • Umělci, které zní podobně jako Matthew West
  • Křesťanské svatební písně
  • Křesťanské pohřební písně

Matthew West Zprávy a poznámky:

  • Matthew West získejte v roce 2015 2 nominace na fanoušky K-LOVE
  • Nejlepší křesťanská vánoční hudba pro rok 2011
  • Top 40 křesťanských písní roku 2008
  • 10 nejlepších hity roku 2005

Matthew West Online

  • Oficiální stránka Matthew West
  • Matthew West na Twitteru
  • Matthew West na Facebooku
  • Matthew West na YouTube
5 Chybné argumenty pro inteligentní design

5 Chybné argumenty pro inteligentní design

Kde našel Kain svou manželku?

Kde našel Kain svou manželku?

Manželská večeře jehněčího biblického studijního průvodce

Manželská večeře jehněčího biblického studijního průvodce