https://religiousopinions.com
Slider Image

Matthew West Životopis

Matthew West Born

25. dubna 1977 jako Matthew Joseph West v Chicagu, Illinois.

Matthew West Citace

"Jde o to, oblékat se, chodit do kostela, hodit dvacet do obětní desky, všechny tyto věci jsou v pořádku a dobré, ale to vás neudělá z křesťana."

Z rozhovoru About.com 2009 s Kim Jones

Matthew West Raná léta

Matthew West, vyrůstající na předměstí Chicaga, měl dvě vášně ... baseball a hudbu. Hrál baseball na střední škole a byl kapitánem jeho týmu jako senior. Získal čtyřleté hudební stipendium na Millikin University v Illinois a promoval v roce 1999. Krátce po ukončení studia ho Word Music podepsal se smlouvou na skladbu písní.

Jump5, Rachael Lampa a Salvador všichni nahráli jeho hudbu a West uspokojil svou vlastní potřebu hrát hraním na vysokých školách a kostelech. Nahrál demo av roce 2002 ho Universal South pozval na schůzku.

Matthew West Podepsáno:

Několik dní před schůzkou se štítkem se West zamkl ze svého domu. Pokusil se otevřít okno, aby se dostal dovnitř, ale jeho ruka sklouzla a prošla sklem. Těžké krvácení způsobilo, že se dostal do šokového stavu. Stavební dělníci zjistili, že se zhroutil na ulici a dostal ho do nemocnice. O pět dní později se probudil ke zprávám, které lékaři cítili, že už nikdy nebude hrát. O tři měsíce později fyzikální terapie hrál znovu a plně se zotavil. Nabídka s Universal South byla stále otevřená a Happy, jeho debutové vydání, zasáhl obchody v roce 2004.

Matthew West získává nový štítek

Po dvou vydáních s Universal South a opětovném vydání svého dema jako celovečerního projektu West přešel na Sparrow Records. Byly vytvořeny plány zasáhnout studio zcela novými písněmi a koncerty byly rezervovány všude. Když však Matthew ztratil hlas, všechno se zastavilo a bylo mu řečeno, že na hlasivkách má cévní polyp a krvácející krevní cévy. Jediné ošetření, které by mu dalo šanci znovu zpívat, byly dva měsíce úplného ticha a operace.

Věci ztmavly a West řekl, že je na nejistém místě. Jeho víra mu však nedovolila zůstat tam příliš dlouho. Na konci jeho uzdravení se mu vrátil hlas, jeho víra byla silná a jeho kariéra byla na dobré cestě. Něco na to, jeho první projekt Sparrow, vydaný v roce 2008 a hlavní singl "The Motions" se stal hitem č. 1.

Diskografie Matthew West:

  • Live Forever, 2015
  • Do světla, 2012
  • Srdce Vánoc, 2011
  • Příběh vašeho života, 2010
  • Něco na to, 2008
  • Sellout, 2006
  • Historie, 2005
  • Happy, 2004

Matthew West Starter Songs:

  • „Přítel na světě“
  • "Vím, že jsi tam"
  • "Uložit místo pro mě"
  • „Jsi všechno“
  • "Život uvnitř tebe"

Matthew West Extras:

  • Umělci, které zní podobně jako Matthew West
  • Křesťanské svatební písně
  • Křesťanské pohřební písně

Matthew West Zprávy a poznámky:

  • Matthew West získejte v roce 2015 2 nominace na fanoušky K-LOVE
  • Nejlepší křesťanská vánoční hudba pro rok 2011
  • Top 40 křesťanských písní roku 2008
  • 10 nejlepších hity roku 2005

Matthew West Online

  • Oficiální stránka Matthew West
  • Matthew West na Twitteru
  • Matthew West na Facebooku
  • Matthew West na YouTube
Oblíbená hindská dětská jména pro dívky

Oblíbená hindská dětská jména pro dívky

Oslavte Lithu recepty na letní slunovrat

Oslavte Lithu recepty na letní slunovrat

Kouzlo alchymie

Kouzlo alchymie