https://religiousopinions.com
Slider Image

Životopis Newsboys

Newsboys založil v roce 1985 v australském Mooloolaba Peter Furler a George Perdikis.

Newsboys v časných dnech

První dva roky poté, co se vytvořili, se kapela, kterou nyní známe jako Newsboys, jmenovala The News a hráli představení v suterénech kostela a v hospodách v rodné Austrálii. Vydali jedno nezávislé album a to stačilo na to, aby upoutali pozornost Refuge Communications. Po podpisu s Refuge v roce 1987 přišli do USA a změnili jméno na The Newsboys, aby se vyhnuli konfliktu s Huey Lewisem a novinkami.

Dny hlavních štítků

V roce 1990 se skupina podepsala se společností Star Song a vydala dalších sedm alb se značkou. Podle alba číslo 3 kapela upoutala pozornost. Partnerství s hudebníkem, skladatelem a producentem Steve Taylorem je přivedlo na další úroveň. EMI / Sparrow koupil Star Song a nová hnací síla pomohla kapele posunout ještě dále.

Členové Newsboys

  • Jody Davis - kytara
  • Michael Tait - zpěv
  • Jeff Frankenstein - klíče
  • Duncan Phillips - bicí

Bývalí členové Newsboys

  • Peter Furler - bicí následované vokály (1985 - 2009) - Peter je úspěšný sólový umělec
  • George Perdikis - kytara (1985 - 1990)
  • John James - zpěv (1986 - 1998) - John je evangelista a spoluzakladatel i-REACH International
  • Sean Taylor - basa (1986 - 1994) - Sean je nyní učitelem
  • Phil Yates - kytara (1987 - 1989) -
  • Corey Pryor - klíče (1989 - 1990 a 1991 - 1993) - Corey je zpět v Austrálii, pracuje jako producent, hudební režisér a konzultant
  • Jonathan Geange - kytara (1990 - 1991) - Jonathan učí kytaru prostřednictvím SupaStarGuitar
  • Vernon Bishop - kytara (1991 - 1992)
  • Kevin Mills - basa (1994 - 1995) - zemřel 3. prosince 2000 po nehodě na motocyklu
  • Phil Joel (Urry) - basa (1995 - 2006) - Po úspěšné sólové kariéře založil Phil a jeho manželka ministerstvo úmyslně
  • Bryan Olesen - kytara (2003 - 2006) - Bryan je zakládajícím členem VOTA
  • Paul Colman - kytara (2006 - 2009) - Paul je úspěšný sólový umělec

Diskografie

  • Hallelujah pro kříž, 2014
  • Restart, 2013
  • Bůh není mrtvý, 2011
  • Vánoce! - EP Newsboys Holiday, 2010
  • Born Again, 2010
  • V rukou Božích, 2009
  • newsboys live: Houston We Are GO, 2008
  • Největší hity, 2007
  • Jdi | Remixed, 2007
  • Go, 2006
  • Vládne: The Worship Collection, 2005
  • Oddanost, 2004
  • Adorace: The Worship Album, 2003 - Certified RIAA Gold
  • Prosperující, 2002
  • Shine - The Hits, 2000 - Certified RIAA Gold
  • LoveLibertyDisco, 1999
  • Vstoupit do mikrofonu, 1998 - Certified RIAA Gold
  • Vezměte mě ke svému vůdci, certifikované RIAA Gold 1996
  • Going Public, 1994 - Certified RIAA Gold
  • Nehanbit, 1992
  • Boys Will Be Boyz, 1991
  • Hell Is For Wimps, 1990
  • Přečtěte si vše o tom, 1988
  • Vrací se, 1987

Novinové rádio č. 1:

  • "Znovu se narodit"
  • "Cesta za sebou"
  • "Zachraňte svůj život"
  • "Něco krásného"
  • "Jsi můj král (úžasná láska)"
  • "Vládne"
  • "Milion Pieces"
  • "To jsi ty"
  • "Radost"
  • "Zábavní andělé"
  • "Woo Hoo"
  • "Věř"
  • “Krok nahoru k mikrofonu”
  • "Vezmi mě ke svému vůdci"
  • "Realita"
  • "Nech to být"
  • "Dobré věci"
  • "Krásný zvuk"
  • "Lesk"
  • "Spirit Thing"
  • "Pravda a důsledky"
  • "Opravdu dobrá věc"
  • "Nehanbí se"
  • "Jedno srdce"

Ocenění a další média

Nebyli jen v našich rádiích. Newsboys byl uveden v televizi a v tištěné podobě.

TV funkce:

  • "CBS Sunday Morning"
  • "CNN Headline News"
  • "Crook & Chase"
  • "Zábava dnes večer"
  • "Dobré ráno Amerika"
  • "Dobré ráno Austrálie"
  • "Nightline Australia"
  • "WGN Morning Show"
  • CBN
  • CNBC
  • Televize Daystar
  • E!
  • ESPN II
  • Život dnes
  • PAX Koncert
  • PBS
  • VH1

Funkce tisku:

  • Síť alba
  • Arizonská republika
  • Chicago Tribune
  • Dallas Morning News
  • Podrobnosti
  • Detroit Free Press
  • ELLE - australský
  • Zábava Týdenní
  • Forbes
  • Hráč na kytaru
  • HITS
  • Los Angeles Times
  • Moderní bubeník
  • Motorcross Journal
  • Newsweek
  • Pollstar
  • RayGun
  • Valící se kámen
  • Kronika San Francisco
  • Sydney Morniing Herald
  • Teen
  • Teen People
  • Australan
  • USA dnes

Ocenění Newsboys:

  • 2003 - Výběr čtenáře časopisu CCM - oblíbený umělec roku
  • 2000 - Křesťanský skladatel roku SESAC (Peter Furler)
  • 1999 - Billboard Music Video Award - nejlepší CCM video („Zábavní andělé“)
  • 1999 - Hlasování čtenářů časopisu CCM - Oblíbená píseň („Zábavní andělé“) a Oblíbená živá vystoupení
  • 1999 - Crosswalk.com Internet Poll Awards - Oblíbená píseň („Zábavní andělé“) a Oblíbená videa („Zábavní andělé“)
  • 1999 - Mezinárodní cena andělů - Video („Zábavní andělé“)
  • 1999 - Dove Awards - Krátké hudební video („Zábavní andělé“)
  • 1998 - Nashville Music Award - oblíbené album CCM ( Step Up The The Microphone )
  • 1997 - Dove Awards - Nahrané hudební obaly ( Vezměte mě k vašemu vůdci )
  • 1995 - Mezinárodní cena andělů - Video („Shine“)
  • 1995 - Dove Awards - Rock Recorded Single ("Shine")
  • 1995 - Dove Awards - Rock Album ( Going Public )

Kromě těchto četných výher získal Newsboys také 17 dalších nominací na cenu Dove Award a čtyři nominace na Grammy.

Projekty Yule Craft pro zimní slunovrat

Projekty Yule Craft pro zimní slunovrat

Norská božstva

Norská božstva

Co je značka Kain?

Co je značka Kain?