https://religiousopinions.com
Slider Image

Životopis třetího dne

Třetí den byl vytvořen

Skupina vznikla v roce 1991 v Mariettě v Gruzii.

Životopis třetího dne

Rockeri z Atlanty mají 28 kreditů č. 1, 10 zlatých alb, dvě platinová alba, čtyři ceny Grammy a 24 ocenění Gove's Dove Awards a prodali přes 7 milionů alb. Když Powell a Lee odstartovali Třetí den zpět v roce '91 (Tai Anderson a David Carr se připojili v roce '93; Avery v roce '95), měli pravdu na vysokou školu a stále udržovali denní zaměstnání. Měli dodávku, sen a vášeň pro hudbu. Šance jsou docela dobré, že netušili, že by jim časopis Billboard nakonec říkal „nejen jedna z nejlepších křesťanských kapel 90. let, ale jedna z nejlepších rockových kapel, období“.

Jejich 12 vydání obsahovalo moderní rock, techno zvuky, Southern rock a dokonce i chválu a bohoslužbu, se dvěma uctívajícími alby Offerings and Offerings II se platinou a zlatem. Ale i se všemi různými styly a zvuky zůstala jedna věc konstantní ... jejich vášeň pro sdílení naděje a spásy Krista skrze jejich hudbu.

Členové kapely třetí den

  • David Carr - bubeník (narozeniny - 15. listopadu 1974)
  • Mark Lee - kytarista (narozeniny - 29. května 1973)
  • Mac Powell - hlavní zpěvák (narozeniny - 25. prosince 1972)

Brad Avery - kytarista - opustil skupinu na jaře roku 2008. „Tai Anderson - Bassist - oznámil svůj odchod strávit více času se svou rodinou v roce 2015.

Diskografie třetího dne

  • Veďte nás zpět: Písně uctívání - 3. března 2015
  • Zázrak, 2012
  • MOVE, 2010
  • Live Revelations, 2009 - Certified RIAA Gold 8. dubna 2010
  • Zjevení, 29. července 2008 - Certifikované zlato RIAA 20. srpna 2010
  • Chronology sv. 2. srpna 2007
  • Vánoční nabídky, říjen 2006 - Certified RIAA Gold December 2012
  • Kamkoli jste, 1. listopadu 2005 - Certified RIAA Gold 5. dubna 2006
  • Live Wire, 2004 - Certified RIAA Gold & RIAA Platinum 16. prosince 2004
  • Wire, 2004 - Certified RIAA Gold
  • Nabídky: Album s uctíváním, 2000 - Certified RIAA Gold & RIAA Platinum
  • Time, 1999 - Certified RIAA Gold
  • Southern Tracks, 1999
  • Spiknutí č. 5, 1997
  • Třetí den, 1996

Rychlá fakta třetího dne

Dave

  • Dave a Tai šli na stejnou střední školu.
  • U2's Joshua Tree způsobil, že chtěl být v kapele.

Označit

  • Jeho oblíbeným superhrdinou je Aquaman.
  • Na střední škole potkal Mac.

Tai

  • Jako dítě byl mistrem bruslení na kolečkových bruslích.
  • Tai miluje jízdu na kajaku.

Mac

  • Mac miluje jíst Nutter Butters v autobuse.
  • Guns and Roses ' Appetite for Destruction je jedním z alb, díky nimž chce být v kapele.

Novinky třetího dne

  • 2015 Dove Awards - třetí den získává dvě nominace
  • Ocenění pro fanoušky 2015 K-LOVE se koná třetí den se 2 uzly
  • Třetí den v koncertu - data roku 2013
  • Třetí den v běhu pro 2 holubice - 2011
  • Třetí den - Finalista výběru čtenářů - 2011
  • Třetí den získá GRAMMY Win - 2010
  • Třetí den vyhrál GRAMMY - 2005
  • Reverse Up NASCAR - 2004
  • Top 20 křesťanských písní roku 2003
  • Třetí den

Odkazy na třetí den:

Oficiální stránka
Oficiální stránka třetího dne je plná všeho, co byste mohli doufat, že najdete o kapele a hudbě. Informace o turné, odkazy na stránky fanoušků, vývěsky a doplňky jako tapety ke stažení jsou některé z věcí, které najdete zde.

C Music Web Interview
Květen 2003

Bass Tab

Green Burial: Ekologická alternativa k pohřbům

Green Burial: Ekologická alternativa k pohřbům

Náboženství na Filipínách

Náboženství na Filipínách

Udělejte si bochník chleba Lammas

Udělejte si bochník chleba Lammas